top of page

zo 29 mrt

|

Ampere

Volk gezocht voor clip 'Dit is ons leven'

Wij zoeken volk om mee te doen aan een clip in één shot in Ampère! Kom!

Registration is Closed
See other events
Volk gezocht voor clip 'Dit is ons leven'
Volk gezocht voor clip 'Dit is ons leven'

Tijd en locatie

29 mrt 2020, 11:00 – 23:00

Ampere, Simonsstraat 21, 2018 Antwerpen, Belgium

Gasten

Over het evenement

Omdat het leven kort is en ik het binnen dat kader kennelijk continue nodig vind om dingen te organiseren die mijn petje werkelijk volledig te boven gaan, doen we binnenkort maar weer eens opnames van een videoclip bestaande uit één shot. 

Voordeel: één shot is echt leuk om te doen en aan mee te werken en geeft een ongeziene kick als het eenmaal gelukt is. Nadeel: het is in één shot, we kunnen niet trichen in montage dus het mag niet mislukken. Of beter: het moet op een gegeven moment alleszins lukken. 

Uiteraard zou ik mezelf niet zijn als ik bovenop dat hele 1 shot gebeuren ook nog eens heb gekozen voor een nummer dat vijf minuten duurt en waarin 200 man betrokken moet zijn. Dit alles om de moeilijkheidsgraad nog eens aanzienlijk te verhogen en bijbehorende paniekaanvallen des avonds in bed te maximaliseren. (Mochten we met zijn allen in de jungle leven en ik was bij toeval verkozen tot leider van de groep, waren we allicht feestelijk ten onder gegaan wegens een veel te laag risico-vermijdend gehalte van diezelfde leider. Ik zou het waarschijnlijk dan ook niet echt geschopt hebben tot leider. Dit alles terzijde wegens volstrekt irrelevant.) 

Wél relevant daarentegen is dat ik om dit alles te realiseren op zoek ben naar volk van alle soorten en pluimages dat graag eens zou willen meedoen in zo een clip. Je kan het zien als een kleine dansante film waarin je telkens een ander figuur volgt die verwikkelt geraakt in een mini-scène. Op het einde van de clip ontstaat er een dans met iedereen. Die dans wordt die dag aangeleerd en zal zijn in een choreografie van Joffrey Anane. Naast Joffrey zullen er nog andere dansers aanwezig zijn. 

Regie van de clip is wederom in handen van Ralf Demesmaeker (die samen met mij zéér binnenkort het volledige script uitwerkt). Daarnaast zal Frank Dewaele als DOP er wederom voor zorgen dat we er beter uitzien dan de spiegel ons wil doen geloven. Opnames zijn op zondag 29 maart en zullen ongeveer duren vanaf de middag tot 23 uur. Ik zorg er persoolijk voor dat je niet verhongert of omkomt van de dorst. 

Als je wil en ook kan meedoen, volstaat het voorlopig om jezelf even op aanwezig te zetten. Ik communiceer heel snel verder en maak alles ook snel wereldkundig. Oh ja, voel je sowieso vrij nog vrienden uit te nodigen op dit event waarvan je denkt dat zij ook graag zouden meedoen. 

Nu al bedankt!

Ellen

Deel dit evenement

bottom of page