top of page

vr 18 dec

|

De Studio

RELEASE SHOW VRIJBLIJVEND ADVIES ANTWERPEN

Op 18 december presenteert Schoenaerts haar nieuwe album in De Studio! Met: Liesa Van Der Aa, Ephraim Cielen, Alan Gevaert, Alban Sarens & Cezar De Sutter Guests: Josse De Pauw, Gregory Frateur, Tom Pintens, Roos Reebergen.

Registration is Closed
See other events
RELEASE SHOW VRIJBLIJVEND ADVIES ANTWERPEN
RELEASE SHOW VRIJBLIJVEND ADVIES ANTWERPEN

Tijd en locatie

18 dec 2020, 20:30

De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

In 2012 debuteerde Ellen Schoenaerts met haar vaste muzikanten (Liesa Van Der Aa, Tijs Delbeke en Ephraim Cielen) met het warm onthaalde 'Feiten'. Ze mocht vervolgens het voorprogramma verzorgen van artiesten als Arno en Rufus Wainwright. Zeven jaar en vele omzwervingen later, komt Schoenaerts met een opvolger. Een plaat die voornamelijk geïnspireerd is op het oeuvre van één artiest, wiens repertoire een enorme indruk op Schoenaerts maakte: Benjamin Biolay. 'Vrijblijvend Advies' verschijnt op 31 maart en is een ode aan het leven. De indrukwekkende eerste single Voor Europa, kwam al uit.

“Als ‘Feiten’ Yin is, zou ‘Vrijblijvend Advies’ Yang moeten zijn. Er is een soort van aanvaarding over me heen gekomen de voorbije jaren. Daarnaast misschien ook een vorm van dankbaarheid en interne vrijheid. Ik vrees dat ik moet bekennen dat ik het leven - hoe rauw en onvoorspelbaar ook - toch vooral heel erg mooi vind”, aldus Schoenaerts.

Deel dit evenement

bottom of page